Izgalmas címekkel bővítette a PlayStation Vita jövőbeli kínálatát néhány amerikai kereskedő

2012. január 09.
1.7871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány tengerentúli kereskedő egyelőre még igencsak kérdéses és leginkább csak pletyka szinten létező videojátékkal bővítette az idei esztendőben érkező PlayStation Vitás kínálatot, tudtuk meg a Gematsu magazin tudomására jutott legfrissebb hírekből.

A lap elmondása szerint néhány amerikai webáruház ugyanis olyan PlayStation Vitás címeket tett a jövőben megjelenő darabok közé, mint a Monster Hunter Portable 3 vagy éppen a Final Fantasy X remake, amelyek ezekben a pillanatokban még csak szóbeszédek szintjén léteznek.

Hogy pontosabbak legyünk, a Vitás Monster Hunter esetében alig néhány napja merültek fel első ízben pletykák, míg a Final Fantasy X készülte korábban sem volt titok, de a legutóbbi hírek még nem közöltek pontos információkat az újragondolással kapcsolatban.

A tengerentúli kereskedők egyébiránt kínálatukba vették a Square Enix által készített Lord of Apocalypse című alkotást is, amely a korábbi Lord of Arcana folytatása kíván lenni és Vitás átirata korábban sem volt ismeretlen előttünk. Kíváncsian várjuk, hogy a Sony mit lép a történtekre.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 10 napja

Elírták. Lehet hogy szándékosan...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja