Izgalmas részletek szivárogtak ki a Destiny 2-ről

2017. február 01.
3.6941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután az Amazonra véletlenül idő előtt felkerült három olyan Mega Bloks által gyártott Destiny 2 készlet, amelyeknek ott és akkor még nem szabadott volna, egy bennfentes munkatársnak a NeoGAF fórumán sikerült részleteket közölni velünk a gyorsan eltüntetett játékokról.

A LEGO-hoz hasonló készletek - összesen három bukkant fel az Amazonon, így a Cabal Goliath Tank, a Cabal Bruiser Battle és az Aspect Of Glass - nem elég, hogy rendkívül látványosak voltak, ráadásként a leírásuk számtalan olyan dolgot prezentált, amelyek talán lényegesek lehetnek a Destiny 2 sztorijával kapcsolatban.

A Cabal Goliath Tank építőkészlet kapcsán például kiderült, hogy a jól ismert Goliath tank belsejét is megismerhetjük belőle, ami azért érdekes, mert a tankot eddig csak kívülről láthattuk főként boss harcok során, irányítani azonban nem tudtuk. Most viszont nagy a valószínűsége annak, hogy a készletben felbukkanó négy figura miatt egyszerre akár négyen is belevethetjük majd magunkat ebbe a monstrumba a Destiny 2 keretein belül.

A másik szett, avagy a Cabal Bruiser Battle alapján sokan arra asszociáltak még, hogy lehetőségünk nyílik majd a Destiny 2-ben az NPC-k oldalán is harcolni, de ami ennél is meglepőbb, hogy a megnevezett készlet egy óriási csatajelenetet dolgozott fel a Tower Hangarból, ahol korábban még soha és semmiféle ütközetet sem tudtunk folytatni.

Ebből a fórumon arra következtettek, hogy a Cabal talán megtámadja majd a Tornyot, ami nem csak a sztori szempontjából lehet izgalmas lépés, hanem azért is, mert alaposan átrendezhetné a Destiny 2-ben az erőviszonyokat.
2 hozzászólás

totyak

3 éve, 4 hónapja és 2 napja

Hujjujj, nagyon sok itt a talán!!!

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 4 hónapja és 2 napja

A tankok behozása nem rossz ötlet!

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja