Izgalmas részletek derültek ki a Monster Hunter mozifilmről

2018. október 05.
2.4841
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom a New York Comic Con alkalmából friss részletekkel szolgált a készülő Monster Hunter mozifilmről, ezáltal ismét megerősítést nyert, hogy Paul WS Anderson, a Resident Evil filmek és az eredeti Mortal Kombat producere ebből a produkcióból is kiveszi a részét.

A történetről megtudtuk, hogy a középpontban két hős, avagy két főszereplő áll majd, akik két eltérő világból érkeztek, hogy egyesített erővel legyőzzék a közös ellenséget, avagy a földjüket megszálló halálos szörnyetegek seregét.

A sztori felgöngyölítése során a szereplők rengeteg ismert arccal és kedvelt karakterrel találkozhatnak majd, így többek között az Admirális is felbukkan a vásznon, miközben a szereplők között olyan hírességeket találunk, mint Milla Jovovich - aki azon túl, hogy főszerepet kapott, nem mellesleg Anderson felesége -, Diego Boneta, Ron Perlman vagy T.I. Harris.

Hogy a Monster Hunter mozifilm mikor kerülhet a mozikba, az továbbra sem derült még ki, azonban nem árt figyelembe venni, hogy a munka még mindig csak pre-produkciós fázisban van.
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 10 napja

Csepegnek az infók... Jó lenne már látni is belőle valamit.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 napja

Ezt a filmet egyre jobban várom. Nem rossz az univerzum, sok mindent ki lehet belőle hozni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gólem profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja