Izgalmas pletykákat kaptunk a Panzer Dragoon Saga: Azel Resurrection-ről

2020. április 13.
8.2261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 4chan jóvoltából érdekes részletek szivárogtak ki pletyka szintjén a Panzer Dragoon Saga: Azel Resurrection-ről, amit a Sega egyik belső munkatársa osztott meg a névtelen forrással, így megtudtuk, hogy az alkotás leginkább a Final Fantasy VII Remake-re hajaz majd.
 

Ennek megfelelően teljesen hasonló harcrendszerrel találkozhatnak a rajongók, de kibővített irányítás, kamerakezelés és kezelőfelület társaságában, miközben lesznek óriási küzdelmek, mint amilyen például a Guardian Dragon elleni összecsapás.

Bár megjelenési dátum még nincs, két fontos játékelemről azért még hallottunk a szóbeszédek által. Az egyik a kibővült irányítási megoldásokban keresendő, így megtudtuk, hogy már nemcsak oldalazva tudunk támadni az ellenfélre, de felülről és alulról is.

A másik pedig, hogy lesznek sárkánybossok, akiket páncél véd majd, melyeket egyszer össze kell törni ahhoz, hogy megsebezhessük őket, és ezzel felfedjük gyenge pontjaikat. Eddig rendben van, de azért még kevés, hogy őszintén bízzunk a Panzer Dragoon visszatérésében!
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

Remake időszak van, nem is kérdéses...

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nem ismerem a Panzer Dragoont de a fentiek alapján, meg kéne ismernem...

válasz erre
Panzer Dragoon Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja