Izgalmas gameplay trailert kapott a Kingdom Come: Deliverance

2017. december 21.
1.2731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az első képek és trailerek után némileg csalódás volt látni az első Kingdom Come: Deliverance gameplay felvételeket, de a Warhorse Studios a jelek szerint igyekszik összeszedni magát a megjelenésig.

Ez derült ki legalábbis az alkotás legújabb gameplay traileréből, melyen egy Great Haste Makes Great Waste névre hallgató küldetést ismerhetünk meg elejétől a végéig, miközben hősünk oldalán egy banditatábort kutatunk fel, de lovagolhatunk és kardozhatunk is egy nagyot.

Sajnos a videó ismét bebizonyítja, hogy a Kingdom Come: Deliverance rendkívül vontatott játékmenettel rendelkezik, ezáltal hiába a látvány, már önmagában a lovaglás közben is halálra unjuk magunkat, a kardozásról nem is beszélve.

A csodálatos világ és a középkori Európa elragadó lefestése miatt azonban mégis nagyon várjuk, hogy február 13-án berobogjon közénk a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 5 napja

Azok a harcok, te jó ég, mennyire vontatottak.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 5 napja

Talán nem lesz olyan rossz. Van ami határozottan jól néz ki benne.

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaitalianman profiljatotyak profiljaiPet profilja