Izgalmas Devil May Cry V pletykák érkeztek

2017. november 28.
12.9961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb pletykák jelentek meg a NeoGAF utódjának tekinthető Resetera fórumán egy magát csak Son of Sprada név alatt emlegető forrástól a Devil May Cry V kapcsán, amiről megtudtuk, hogy a Capcom végre ismét egy klasszikus ábrázolású Dante kalandot készít nekünk.

Bár az egész egyelőre csak pletyka, ellenben a forrás szerint a Devil May Cry V a negyedik rész folytatása lesz, Dante mellett pedig Nero és egy harmadik figura is csatlakozik majd a sztorihoz, de a történetben megjelenik Trish és egy új főellenfél is, akit emberünk csak a sötétség hercegeként emlegetett.

Magáról a játékról annyit tudni még, hogy nagyobb és nyitottabb pályák várnak ránk stamina és QTE nélkül, klasszikusabb és dinamikusabb harcokkal, összetettebb boss küzdelmekkel, interaktív környezettel, 60fps-sel szaladgáló megjelenéssel.

Hogy mikor válhat mindez hivatalossá? Bár a Capcom állítólag a jövő heti PSX-en szerette volna lerántani róla a leplet, azonban a Reseterán megjelent részletek szerint a jövő évi E3-nál előbb nem számíthatunk rá, megjelenésére pedig nem kizárt, hogy csak 2019-ben kerül sor.
4 hozzászólás

RyutheStaR

6 éve, 10 hónapja és 15 napja

Ha igaz amit mond, akkor a "sötétség hercege" nem lesz annyira új főellenfél. Ha emlékeim nem csalnak, akkor Mundus lesz az, Sparda ellensége, akit már 1x lenyomtunk valamelyik régebbi részben Danteval. (A rebootot nem számolom)
A 3. rész végén a Vergil-es endingben emlegeti Vergil "prince of darkness"ként ellenfelét lent pokolban, bár az máig rejtély számomra, hogy jutott ki onnan. (4. rész remaster) Feltehetőleg Vergil lesz a 3. irányítható karakter, legalább is nagyon remélem, mert nálam ő a favorit! mosolygó smiley
A reboot sem volt rossz, pörgős, akciódús volt, csak a karakterdizájn volt undorító (Katet kivéve), DE az orginal Devil May Cry széria sokka komorabb, elvontabb és sztoriorientáltabb, nekem jobban bejön a régiek hangulata.

válasz erre

Imperator

6 éve, 10 hónapja és 16 napja

Én imádtam a rebootot, a harcrendszer ott volt számomra a legjobb, de a régi idővonal folytatása se rossz.

válasz erre

zender

6 éve, 10 hónapja és 16 napja

Jól hangzik. Kíváncsi vagyok a hivatalos infókra.

válasz erre

VaPe

6 éve, 10 hónapja és 16 napja

De jó lenne ha igaz lenne. Ez a lenyalt hajú hernyó nagyon nem DMC.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja