Itzin: Új Samsung márkanév a cég elektronikai alkatrészeihez

2004. december 31.
1.9641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Bizonyos hírforrások szerint a Samsung 2005 közepétől új, "Itzin" márkanév alatt tervezi forgalomba hozni más gyártók elektronikai eszközeibe szánt alkatrészeit.

A Samsungot valószínűleg az Intel példája ihlette meg - a processzorgyártó, többek között számítógépeken feltüntetett "Intel Inside" logója révén, jelenleg az ötödik legmagasabbra, 33,5 millió dollárra értékelt márkanevet tudhatja magáénak a világon. A Samsung ebben a rangsorban jelenleg a 21. helyen áll 12,6 milliárd dolláros becsült értékkel.

A cég a lépéssel világosan szeretné megkülönböztetni a gyártóknak szállított alkatrészeit saját fogyasztói termékeitől. A Samsung az Itzin név alatt egyebek mellett flashmemória eszközöket, LCD paneleket és LCD vezérlő integrált áramköröket hozna forgalomba. A hírforrás szerint a koreai gyártó céges ügyfeleit már informálták a tervről, a hivatalos bejelentésre azonban csak valamikor januárban kerül majd sor. A Samsung részéről egyelőre nem kommentálták a hírt.

Az "Itzin" elnevezés jelentéséről egyelőre csak találgatásokba lehet bocsátkozni - a legvalószínűbb az, hogy az angol "It�s in" (kb: "benne van") lehet mögötte, és a Samsung így szeretne más cégek példáját követve könnyen megjegyezhető, asszociatív elnevezéssel előállni.

Kapcsolódó linkek:
Samsung Electronics Ltd.
2 hozzászólás

marco

20 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ja, igen ki lett találva...

válasz erre

Vendég

20 éve, 10 hónapja és 24 napja

Csodaszép név ))

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja