Itthon is bemutatta 2016-os kínálatát az Acer

2016. június 28.
3.6381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Nem sokkal a New Yorkban tartott Acer next@acer sajtókonferencia után itthon is bemutatta az Acer legfrissebb kínálatát, amely nem csak a hibridek, tabletek és telefonok vonalán hozott megújulást, hanem a gamer lineupot képviselő Predator ráncfelvarrásában is.

A feltörekvő Windows-alapú hibridpiacon két új termékkel képviselteti magát idén a gyártó, a Switch V 10 és Switch One 10 elsősorban diákoknak, alacsonyabb költségvetéssel kalkuláló családoknak készült. A készülékek azonban Corning Gorilla Glass védelmet és USB C csatlakozót is kaptak, a Switch V 10 beépített ujjlenyomatolvasóval is büszkékedhet.

Telefonos fronton az Acer hozza a szokásos középkategóriás elvárásokat, az 5.5 col képátlójú Liquid Zest Plus Android 6.0-t futtat, az akkumulátora 5000 mAh teljesítményű, amivel három napos működést jósol az gyártó. Hátul 13 megapixeles, tri-focusing háromfókuszos rendszerrel ellátott, míg elöl 5 megapixeles, akár 85 fokos nagylátószögű képek készítésére alkalmas szelfikamera kapott helyet.

A készülékbe DTS-HD prémium hangrendszert építettek, a dupla SIM foglalat mellett FM rádiót is találunk. Atelefonról nem maradt le az USB OTG sem.

Liquid Zest Plus

Liquid Zest Plus


Notebookok terén az R13 és R15 mellett igazán üdítő színfoltként hat az új Switch Alpha 12, amely elsőként lépett piacra ventilátor mentes 2 az 1-ben technológiájával. A 6. generációs Intel Core i7, i5 vagy i3 CPU-val szerelt masinák LiquidLoop vízhűtéssel lettek ellátva. Az Acer akár egész napos, 8 órás akkumulátor üzemidőt ígér.

Az IPS 2160 x 1440 felbontású kijelzőt Intel HD Graphics 520 hajtja meg, a webkamera 1080p full HD video- és audio felvételi lehetőséget kínál. Az új 2 az 1-ben eszköz egyértelműen a Microsoft Surface vonalnak állít konkurenciát, nem csak a tollal történő bevitel, hanem a hardveres kiépítés miatt is. A háttértárat 128, 256 vagy 512 GB-s SSD biztosítja, de a microSDXC slot további bővíthetőséget kínál. 4 vagy 8 GB LPDDR3 SDRAMmal szállítják a készüléket.

A számunkra legérdekesebb vonal, a Predator is jelentős megújuláson esett át. A széria minden tagját a VR-kompatibilitásra készítették fel, ennek értelmében az új Predator 17 X notebook és a kompakt Predator G1 asztali gépek NVIDIA GeForce VR-Ready-k, azaz készen állnak a VR eszközök (Oculus, HTC Vive, OSVR, StarVR) fogadására.

Switch Alpha 12

Switch Alpha 12


A 6. generációs Intel Core i7-6820HK processzorral, NVIDIA GeForce GTX 980 grafikával, valamint 3 ventilátoros hűtéssel szerelt Predator X 17.3 colos G-SYNC panelt (FHD, valamint UHD IPS) kapott. A DDR4-2133 memória és NVMe PCIe SSD-vel brutális teljesítményt garantál.

A Predator G1 asztali PC kompakt méretben kínál teljes méretű NVIDIA GeForce GTX grafikus rendszert, akár Titan X-szel a fedélzeten, természetesen itt is 6. generációs Intel Core processzor dolgozik, akár 64 GB DDR4 memória társaságában. Az eszköz G-SYNC és 4K2K UHD képes, a hangzást a Creative Soundblaster X-Fi MB5 és a 7.1 audio biztosítja. Az akár 4 TB 7200 RPM HDD-re minden elfér, de természetesen SSD verzió is van.

A Predator Z1 monitorok 31.5, 30, illetve 27 colos képátlóval érhetők el, természetesen hajlított panellel is. Az akár 1800R ultraszéles FHD felbontású, 2560x1080-ban, 21:9 képaránnyú kijelzők 100% sRGB színkeveréssel, 4 ms GTG válaszidővel és akár 200Hz képfrissítési frekvenciával dolgoznak.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 1 napja

Nekem az Acer nagyon bevált.
És ezek a cuccok is nagyon tetszetősek. mosolygó smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 5 hónapja és 2 napja

Predator cuccok nagyon állatok , monitorok nagyon bejönnek ,durva hogy 200Hz tudnak.

válasz erre

Linuxfan

8 éve, 5 hónapja és 2 napja

Be kéne újítanom egy ilyen switch 12-t! meglepett smiley Nagyon jól néz ki! Árakról lehet tudni valamit?

válasz erre

totyak

8 éve, 5 hónapja és 2 napja

Válogathat mindenki kedvére és pénztárcájához mérten.

válasz erre

Santonio

8 éve, 5 hónapja és 2 napja

Kinézetre nem sok újdonságot villantottak, de legalább rendesen felhúzták a hardvert! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

8 éve, 5 hónapja és 2 napja

Switch de durván jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja