Itthon is bemutatkozott az Acer új lineupja

2015. december 02.
3.0061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A múlt héten mutatkozott be hazánkban is az Acer új lineupja, élén a Predator családdal, amely már nem csak PC-kből és monitorokból áll, egy androidos tablet is befurakodott a csapatba.

A gamer hardverek mellett persze a konzumer réteghez közelebb álló termékeket is bemutatott a gyártó, okostelefonnal, ultrabookkal és projektorral az élén.

Két új eszköz is debütált az eseményen, az Aspire R 14 notebook és az Aspire Z3-700 hordozható all-in-one PC dual-digitális mikrofont és DSP szűrőt kapott, ami a Windows 10 hazánkban egyelőre nem működő Cortana szolgáltatását hivatott jobbá tenni.

Mindkét készülék Acer TrueHarmony Plus technológiával szerelt, amely a Dolby Audio rendszerrel nagyszerű hangélményt biztosít.

Az okostelefonos fronton Androidos és Windows 10-es eszközöket egyaránt láttunk, ezek közül az androidot futtató Acer Liquid Z630 számít zászlóshajónak, hiszen a 64 bites, quad-core 1.3 GHz órajelű MeadiaTek M6735 processzorral és az 5.5 col átmérőjű kijelző tartozik már kiemeli az átlagtelefonok közül, bár a 2 GB RAM és a 16 GB háttértár éppen csak megfelel az alap szintnek.

Itthon is bemutatkozott az Acer új lineupja - 2. kép

Az Acer Liquid család 330-as szériája már Windows 10 alapokon is elérhető, a megjelölésnél a Z330 az androidos, míg az M330 a Windows-os élményt jelenti. A Snapdragon 210 (MS 8909) nem egy erőmű, emellé a 4.5 colos kijelző pedig már sokaknak kevés lehet.

Az 1 GB RAM mellé pakolt 8GB háttértár sem emeli ki az alsó kategóriából a készülékeket, ettől függetlenül jó belépő lehet az okostelefonos piacra most tévedő vásárlóknak.

Az ultrabook kategóriát célzó Acer Aspire R 13 az Acer zsanéros Ezel Aero Hinge technológiáját használja, amely többféle használhatóságot biztosít: a klasszikus Laptop, a Display, a Tent (sátor), a Tablet/Pad és a Stand (álló) mód kiválasztásával gyakorlatilag bármilyen helyzetben használhatjuk az eszközt.

Az Aspire R 13-ba USB C, Thunderbolt 3 csatlakozókat és 2 RAID 0 SSD-t pakoltak a mérnökök. A 18.5 milliméter vékony eszköz 1.6 kilogramm. Az Acer Aspire R 13 a hatodik generációs Intel Core processzorokkal kerül forgalmazásba.

Itthon is bemutatkozott az Acer új lineupja - 3. kép

A gamereknek szánt Acer Predator G6-710 igazi erőmű, a gyártó a hardcore rétegnek szánja elsősorban. Az Intel Core i7-6700K processzorokkal szerelt monstrum természetesen Windows 10-et kapott, 64 GB DDR memóriával és NVIDIA GeForce GTX 980 kártyával és G6-710 a Creative Sound Blaster X-Fi MB5 hangkártyával párosítva. A kártya akár UHD 4K2K (3840x2160) felbontást is könnyedén lekezel.

A Predator tablet jelenleg is tesztelés alatt áll a Game Channelnél így az eszközről hamarosan bőséges információ érkezik!
5 hozzászólás

RyutheStaR

9 éve, 15 napja

Ronalddo írta:
Vagy több komolyabb fizu. mosolygó smiley Szerintem marha drága lehet, de nagyon kéne......
600-700ezer között mozog az ára. De fölöslegesnek tartom a 64gb ramot, főleg, hogy így az árát jócskán megdobja, de legalább ddr4es került bele.
A laptopot én szívesebben elfogadnám. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 15 napja

64Gb DDR memória? Egy 3-as, vagy 4-es lemaradt ott szerintem.

válasz erre

Ronalddo

9 éve, 15 napja

WarriorAutobot írta:
Komolyan 64 GB RAM van benne? meglepett smiley
Az akkor már egy komolyabb fizetés kell hozzá hogy hazavihesd.
Vagy több komolyabb fizu. mosolygó smiley Szerintem marha drága lehet, de nagyon kéne......

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 15 napja

Komolyan 64 GB RAM van benne? meglepett smiley
Az akkor már egy komolyabb fizetés kell hozzá hogy hazavihesd.

válasz erre

Mordorer

9 éve, 15 napja

Meg sem merem kérdezni, mennyit kóstál a Predator PC. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja