Itt az új Iron Man 2 trailer - Sírjunk vagy nevessünk?

2010. február 06.
4.8511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Elborzadva figyeljük azokat a trailereket, melyek gyors képi váltásokkal és zúzós aláfestő zenével próbálják meg bebizonyítani azt, hogy annyira nem is kritikán aluli a játék, mint ahogy azt várjuk.

Az Iron Man 2: War Machine képi anyaga pontosan ilyen. Az első rész filmes változata még egészen tűrhető volt, azonban a játszható verzió egyes jelenetei bevésődtek az agyunkba. No, nem azért mert olyan, hú de remek alkotást láthattunk sőt, éppen ennek az ellenkezője valósult meg. Ilyen színvonaltalan, összecsapott játékot sem lehet mindennap látni. A PlayStation Portable verziót közel 20 perces kínszenvedés után meguntuk, az UMD mai napig ott hever valamelyik fiók alján.

Már 2009-ben borzadtunk egy sort, amikor kiderült: Marvel nem tanult a hibájából és megint SEGA-ra lett bízva a Vasember játékváltozata. Anno csak azt tudtuk, hogy a San Franciscó-i stúdióban rakják össze a második epizódot, újragondolt koncepcióval és átdolgozott motorral, ami egy kis bizakodásra adhat okot. Természetesen a fejlesztők kiadtak egy masszív öntömjénező nyilatkozatot, mely a nemzetközi gamer hírportálokon szarkasztikus megjegyzésekkel teletűzdelve jelent meg.

Az Iron Man 2: War Machine trailer még roppantul tetszetős is lenne, ha nem élnének bennünk az előző rész tragikus elemei, melyek örök nyomokat hagytak mindenkiben. Természetesen egy produktumot sem írunk le, mielőtt megjelenne, azonban mindenki csak erős fenntartásokkal kezelje azt, hogy 2010 legjobb játéka érkezik hamarosan.

#tv#
nincs még hozzászólás

Iron Man 2
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja