Itt az L.A. Noire Launch Trailer!

2011. május 11.
2.5281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az ígéretes krimi-játékról sokat, nagyon sokat hallhattunk az elmúlt néhány év alatt, az időtlen-idők óta tartó várakozás azonban véget érni látszik: az L.A.

Noire, a Team Bondi és a Rockstar Games 2007 óta korbácsolja az érzelmeket, ám a jövő héttel várhatóan pontot tehetünk a felfordulás végére. Május 20-án, azaz jövő hét péntektől bújhatunk végre a los angelesi nyomozó, Cole Phelps bőrébe, hogy vérbeli zsaru módjára göngyölíthessük fel a város legmocskosabb ügyeit! A Rockstar Game pedig pontosan tudja, miként kell melegen tartani a rajongókat: ki is adták a Launch Trailer-t, amit ott alant megnézhettek:

#tv#Az L.A. Noire, mint tudjuk, rendkívül történet-orientált alkotás lesz, mintegy 25-órás játékmenettel. A fő szál mellett lesz alkalmunk 23 egyéb, amolyan "mellékküldetést", vagyis "kijelölt ügyet" is elvégezni (assigned cases) - illetve még több, úgymond "nem kijelölt ügyek"-nek (unnasigned cases) is a végére járhatunk.

Kétség sem fér hozzá, hogy valami egészen különleges kerül 20-án a polcokra. Valami olyan, ami valószínűleg keveseknek okoz majd csalódást!
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 26 napja

Nagyszerű játék lesz. Egy újabb gyöngyszem, ami csak a konzolosokat boldogítja.

válasz erre

Vendég

14 éve, 27 napja

Hinnnnnnyeeee!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja