Itt az első UEFA Euro 2012 trailer

2012. április 04.
1.9521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A bejelentés után nem sokkal az EA Sports elkészítette az első mozgóképet is az Európa Bajnokság hivatalos játékadaptálásának tekinthető UEFA Euro 2012-höz, amely meglepő módon nem egy önálló címként fog a boltok polcaira kerülni, hanem, mint egy FIFA 12 kiegészítőlemez.

A kizárólag digitális formában megjelenő expanzió már április 24-től elérhető lesz PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, méghozzá a platformok online szolgáltatásairól, ami konzolok estében adott, a PC-t illetően pedig feltehetően az Origin lesz a szerencsés befutó.

A UEFA Euro 2012 keretein belül lehetőségünk lesz a nemzeti válogatottak választása mellett saját csapat felépítésére is, így akár egy teljesen személyre szabott futball klub oldalán is megnyerhetjük a megmérettetést, amit ráadásul nem csak egy-, hanem többjátékos módban is átélhetünk.

Az alkotás első trailere ugyan mindebből még nem sokat mutat meg, de azt már bebizonyítja, hogy a látvány rendben lesz, nagyjából a legutóbbi FIFA epizód szintjén mozog. Ha kíváncsi vagy rá, alant máris megtekintheted:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

fabre

8 éve, 11 hónapja és 23 napja

Vendég írta:
Az egyetlen értelmes dlc az ea-tól!
Értelmes, de azt hidd el, hogy nem dolgoztak/dolgoznak rajta sokat. Én úgy képzelem el, hogy beraknak a menübe egy új pontot, ahol elérhető lesz ez a torna és annyi. Esetleg lehet kap új ikon és azon keresztül érhető majd el, teljesen mind1. Persze kalapot emelek az EA előtt, mert a Fifa 12 egy nagyon jó játék lett minden szempontból. A PES 12-t egyszerűen megalázta, nincs rá jobb szó.

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 23 napja

Az egyetlen értelmes dlc az ea-tól!

válasz erre

Braddock

8 éve, 11 hónapja és 23 napja

Annyira azért nem tűnt jónak hogy megszerezzem!

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 23 napja

Kár hogy amúgy kell hozzá a Fifa alapnak. 1200 pontért kiadhattak volna egy önálló játékot

válasz erre
UEFA Euro 2012
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljasony1515 profilja