Itt a legújabb Europa Universalis III kiegészítő

2011. január 22.
2.4561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Örülhetnek a PC-sek, és úgy en bloc mindenki, aki szereti a stratégia játékokat, azon belül is pedig az Europa Universalis sorozat rajongói.

A tegnapi napon a Paradox Interactive feldobta a Steam-re a legújabb, szám szerint negyedik kiegészítőt a játékhoz, mely a Divine Wind névre hallgat. Az alapjáték 2007. január 23-án jelent meg, s azóta inden évben követte egy kiegészítő. A történelmi, epikus stratégia játék legújabb része az ősi, távol keletre kalauzolja el a vállalkozó szellemű játékosokat.

Japán négy daimjója közül bármelyiket irányíthatjuk, miközben hódolattal adózhatunk a fejlesztett diplomáciai, és kiterjesztett kereskedelmi viszonyoknak. Amennyiben pedig multiplayer lehetőségekre vágyunk, akár 31 játékossal is megküzdhetünk minden egyes pályán. Mindezek mellett a játékban 50 vadonatúj achievementet is megszerezhetünk. S mindez már a mai napon a miénk lehet mindösszesen 19.99 dollárért, vagyis nagyjából 4000 jó magyar pénzért. Csak aztán vigyázzunk, nehogy annyira a feudális japán rabjai legyünk, hogy vadászatba kezdjünk a Sógun részei után.

A kiegészítőt a Game Channel-en Maniac már tesztelte is, olvasd el!
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ennyiért nagyon jó.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja