Itt a FIFA interaktív világkupa hetedik idénye

2010. december 02.
2.0911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Visszatér a világ legnagyobb online labdarúgó-bajnoksága, és versenyzői idén még nagyobb esélyt kapnak a döntőbe jutásra.

A FIFA, a világ vezető futballszövetsége, az Electronic Arts Inc és a Sony Computer Entertainment Europe bejelentették, hogy kezdetét veszi a FIFA Interaktív Világkupa (FIWC), a világ egyetlen hivatalos nemzetközi FIFA futballjáték-bajnokságának hetedik idénye. A jelentkezők tömegéből online és offline selejtezők keretében, az EA SPORTS FIFA 11 PlayStation 3 (PS3) változatán versengve kerül kiválasztásra a világ 24 legjobb játékosa. A 24 döntős megküzdhet az Év FIFA Interaktív Játékosa (FIFA Interactive Player of the Year) címért és a 20.000 dolláros fődíjért - a győztest ráadásul az a páratlan megtiszteltetés éri, hogy részt vehet a FIFA Ballon d'Or Gálán Zürichben, ahol kezet szoríthat a világ legnagyszerűbb játékosaival.

A tavalyi FIWC bajnokságra rekordszámú résztvevő nevezett be: 775.000 játékos versengett a döntőbe jutásért világszerte online és a helyi selejtezőkön egyaránt. A 2011-es idényben a játékosok ismét a világ számos helyszínén megrendezett élő kvalifikációs mérkőzéssorozat egyikén tehetik próbára ügyességüket. A magyarországi selejtező december 18-án indul, 9 órai kezdettel a Pólus Center bevásárlóközpontban. A játékosok a helyszínen felállított PlayStation 3 konzolokon kell megküzdjenek a legjobb magyar FIFA játékos kitüntető címért. A nyertes egy PS3 konzolt és FIFA 11 játékszoftvert vihet haza, valamint az egyik élő FIWC kvalifikációs elődöntő legjobb 16 játékosa közé is automatikusan bekerül - így növelve esélyeit a végső győzelemre!

Az élő kvalifikációk mellett az online selejtezők egyikén is próbára tehetik ügyességüket a játékosok. Az FIWC történetében először az online bajnokságot hat, egyenként 25 napos mini-idényre osztják, amelyek minden hónap elsején veszik kezdetüket, 2011 áprilisáig. Az egyes idények két-két legjobb játékosa automatikusan bejut a döntőbe, ahol az élő selejtezők bajnokaival kiegészülve dől majd el, ki lesz 2011 FIFA Interaktív Játékosa.

"Nagy izgalommal vágunk bele az FIWC hetedik idényébe" - nyilatkozta Matt Bilbey, az EA SPORTS Futball divíziójának alelnöke. "A versengés az FIWC legelső szezonjától kezdve évről évre egyre izgalmasabb és kiélezettebb, az eseménysorozat sikert sikerre halmoz. A tavalyi évben több mint 775.000 résztvevő indult a döntőbe jutásért, és ez mindennél ékesebben bizonyította, milyen megkülönböztetett figyelmet élvez az esemény a sportág kedvelőinek körében. Reméljük, hogy idén, amikor az EA SPORTS FIFA 11 sohasem látott hitelességű futballélménnyel varázsolja el a PS3 játékosokat, még több futballrajongó verseng majd a FIWC dobogó legfelső fokáért."

"A FIFA Interaktív Világkupa sikere nem csupán az EA SPORTS FIFA játékainak népszerűségét jelzik, hanem a PlayStation Network közösségformáló erejét is" - jelentette ki Darren Carter, a Sony Computer Entertainment Europe Fogyasztói marketing részlegének alelnöke." A verseny szívét-lelkét a közösség jelenti, és alig várjuk, hogy 2011-ben is új és izgalmas élményekkel gazdagíthassuk a FIFA Interaktív Világkupa eseménysorozatát."

A magyarországi rendezvénnyel kapcsolatos részletes információkért a következő napokban látogass el az Electronic Arts weboldalára, a www.electronicarts.hu címen, illetve csatlakozz az EA SPORTS hivatalos Facebook csatornájához a www.facebook.com/easports.hu oldalon.

A FIFA-val és az általa rendezett bajnokságokkal, különösen a FIFA Interaktív Világkupával kapcsolatos további információk: www.fifa.com.


Itt a FIFA interaktív világkupa hetedik idénye - 2. kép


nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljamarco profiljaRobi022 profiljaSunyi78 profiljagery1113 profilja