Itt vannak az első részletek a Telltale Games Batman-játékából!

2016. március 19.
3.6411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Telltale Games munkatársai az SXSW Gaming Expo keretein belül nyilvánosságra hozták az első részleteket az egyelőre még mindig cím nélkül készülődő Batman kalandjátékról.

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy bár az alkotás munkálatai jól haladnak, már több mint egy éve fejlesztik, ellenben mozgóképet még mindig nem tudnak, illetve nem is szeretnének mutatni róla, de azt már megerősítették, hogy az első epizód - merthogy nyilván ez is darabokban érkezik majd - idén nyáron érkezhet meg a rajongókhoz.

Az első részletek alapján egyébiránt a játék egyetlen filmhez, képregényhez vagy másik videojátékhoz sem kapcsolódik majd, egy önálló dolog lesz a franchise keretein belül, amely Bruce Wayne és Batman karakterének kettősségére koncentrál majd, ezáltal a két személyiség vívódásait ismerhetjük meg, miközben alaposabban is bekukkanthatunk a maszk mögött lapuló elmébe.

A nagy kaland során lehetőségünk lesz megismerni döntéseink következményeit, amelyeket hol Bruce-ként, hol Batmanként hozunk majd meg éjszakai hadjárataink során, és amelyek hatást gyakorolnak egymásra a történet keretein belül.

A sztoriban a Denevérember mellett egyébiránt felbukkannak majd ismertebb karakterek, így például Alfred Pennyworth, Vicki Vale, James Gordon és Renee Montoya, de a Bat-család már nem, így sem Robin, sem Éjszárny megjelenésével nem kell számolnunk.

Érdekesség, hogy bár Batman nagy ellenfelei is helyet kapnak az alkotásban, róluk azonban egészen a megjelenésig semmit sem fogunk hallani, ellenben több olyan karakter is felbukkan a sztoriban, akik közelebb állnak hősünkhöz, éppen ezért döntéseink rájuk is hatást gyakorolnak majd valamilyen formában.

A Telltale Games szerint ezúttal is kerülték a fotorealisztikus ábrázolást, így olyan hatás vár majd ránk, mintha egy képregény lapjai elevenedtek volna meg előttünk a képernyőn, méghozzá olyan legendás művészek előtt tisztelegve, mint Jim Lee, Greg Capullo vagy Neal Adams.
6 hozzászólás

totyak

2 éve, 4 hónapja és 13 napja

Telltale képtelen a fotorealisztikusságra. Ráálltak erre a csúnyácska, rajzfilmes grafikára és abból élnek, hogy ezzel mindenféle nagy címeket feldolgoznak. Nem rossz, csak unalmas már.

válasz erre

kpal

2 éve, 4 hónapja és 14 napja

Lesz mit lapozgatni...

válasz erre

Yanez

2 éve, 4 hónapja és 14 napja

Várós nagyon! Kicsit már kezd elegem lenni ebből a "képregényes ábrázolásból". Jó lenne már a Telltale-től egy Beyond vagy Until Dawn szintű vizuális megvalósítás. Persze nem ez a lényeg, és van ahová illik is a rajzolt-féle kinézet, de pl a Trónok Harcába kifejezetten nem illett, ergo a fotorealisztikus ábrázolás sokkal komolyabban vette volna a játékot is.

válasz erre

VaPe

2 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nagy királyság lesz! Az igazi hős. Persze Superman mellett...

válasz erre

Ravor

2 éve, 4 hónapja és 14 napja

Na ez egy remek hír, már várom az első videókat a játékból, nagyon kíváncsi vagyok rá

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 14 napja

Az első Telltale játék amit várok is. Batman nagy kedvenc, leginkább képregényként illetve az első film feldolgozás jön be nagyon.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaManiac profiljamarco profiljaVis Major profiljaturatur profiljatotyak profiljaHellblade profilja