Itt vannak az első Killer Instinct gameplay felvételek Eagle-ről, az új harcosról

2017. június 20.
3.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már tudjuk egy ideje, hogy az Iron Galaxy csapata hamarosan egy újabb harcossal szeretné bővíteni a Killer Instinct című verekedős játék felhozatalát, de Eagle kapcsán egészen mostanáig csak unalmas teasereket kaptunk tőlük.

A jég azonban megtört végre, hiszen a fejlesztők rögtön két gameplay felvételt is bemutattak nekünk az érkező új hősről, aki az egyiken a kegyetlen Fulgore-ral csap össze, míg a másikon a félelmetes Shin Hisakóval vív egy hatalmas harcot.

Thunder kisöccse egyébiránt jól ismert formájában jelenik meg előttünk - már 1994-ben is irányíthattuk őt -, ezáltal segítségére lesz a harcokban egy kibernetikus madárka, de erős pajzsa mellett íja is nagyszerű fegyvernek ígérkezik. Eagle érkezésére június 27-én számíthatunk!



Killer Instinct című verekedős játék felhozatalát, de Eagle kapcsán egészen mostanáig csak unalmas teasereket kaptunk tőlük.'>
4 hozzászólás

venoman

7 éve, 5 hónapja és 1 napja

4-est adnék erre a karakterre mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 1 napja

Nem vagyok grafika *uzi, de ez egy verekedős játék, ahol kb. csak a két karaktert, meg a körülöttük levő kevéske pályaszakaszt kellene szépre megkreálni, de sajnos ez a játék csúnya.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 5 hónapja és 1 napja

Sima verekedős játék, nulla extra...

válasz erre

Gólem

7 éve, 5 hónapja és 1 napja

Nem rossz de nem vagyok lenyűgözve!

válasz erre
Killer Instinct
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja