Itt az utolsó The King of Fighters 14 trailer

2016. augusztus 28.
3.5951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az SNK bemutatta a The King of Fighters 14 utolsó hivatalos mozgóképét, aminek apropóját leginkább az adta, hogy a kérdéses bunyós játék péntek óta már elérhető a boltok polcain.

Ha elfelejtetted volna, esetleg még hezitálsz a rendeléssel, akkor itt az idő, hogy egy minden eddiginél alaposabb összefoglalót tekints meg róla, egészen pontosan a karakterekről és az ütközetekről, amelyek alaphangon a játék legfontosabb összetevői.

A The King of Fighters 14 egyébiránt meglepően jól sikerült, a PS4-exkluzív árkád verekedős játékra ugyanis sok helyen adtak 90 százalékos, vagy annál is magasabb értékelést, sőt a Dualshockers munkatársai a valaha készült legjobb bunyós címnek kiáltották ki.

Nézd nagyban ezt a videót!



The King of Fighters 14 utolsó hivatalos mozgóképét, aminek apropóját leginkább az adta, hogy a kérdéses bunyós játék péntek óta már elérhető a boltok polcain.'>
3 hozzászólás

Ravor

8 éve, 3 hónapja és 15 napja

Hiába 90 feletti pontszámok, nekem akkor se tetszik röhögő smiley

válasz erre

VaPe

8 éve, 3 hónapja és 18 napja

Jól hangzik nagyon. Most már érdekel.

válasz erre

totyak

8 éve, 3 hónapja és 18 napja

Tiszteletreméltó, hogy ilyen jó pontokat kapott, viszont már rég nem csak ezek alapján ítélek. Az meg, hogy valaha készült legjobb verekedős játék, vagy sem, szubjektív, egyéni döntés kérdése. Kár ilyennel a játékosokat befolyásolni próbálni.

válasz erre
The King of Fighters 14
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljamarco profilja