Itt az utolsó Resident Evil 7 trailer, jövő héten már jön is az első DLC

2017. január 24.
4.0821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a mai napon hivatalosan is felkerült a boltok polcaira a Resident Evil 7, a Capcom bemutatta a játék utolsó kedvcsinálóját, ami mellett pontos részleteket kaptunk a későbbiekben érkező letölthető tartalmakról is.

Ennek folyományaként megtudtuk, hogy a Banned Footage Vol. 1 DLC várhatóan már a jövő héten, napra pontosan január 31-én befuthat PS4-re, méghozzá 10 dolláros árkategóriában, amit aztán február 21-től PC-re és Xbox One-ra is felmarkolhatnak a rajongók.

A bővítmény két extra fejezettel és egy játékmóddal gazdagítja az alapokat, így Bedroom cím alatt megtudhatjuk, hogy miként kell kiszabadulnunk egy zárt fürdőszobából, a Nightmare képében pedig ki kell húznunk reggelig a folyamatosan özönlő ellenfelekkel harcolva. Ebben a csomagban érkezik még az Ethan Must Die játékmód is, amiről annyit tudni eddig, hogy különáll majd a sztori vonalától, és brutálisan nehéz lesz.

A Capcom részletezte már a Banned Footage Vol.2 DLC tartalmát is, amely február 14-én bukkan majd fel PS4-re, de február 21-én már PC-n és Xbox One-on egyaránt játszható lesz. Ez egy kicsit drágább mulatságnak ígérkezik, így 15 dollárt kérnek érte a készítők, de cserébe két VHS kazettás küldetést tartalmaz majd, valamint egy újabb játékmódot.

A két küldetés közül az egyik a 21 címre hallgat és Lucas Bakert állítja a középpontba, míg a Daughters a Baker család életét mutatja be nekünk a Resident Evil 7-ben megismert tragikus események előttről. Az extra játékmód egyébiránt a Jack's 55th Birthday nevet kapta, és az lesz benne a feladatunk, hogy minél több kaját tömjünk születésnapja alkalmából időre a jó öreg Jackbe.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

3 éve, 10 hónapja és 6 napja

Basszus, ez durván megtépázná az idegeimet. Fura érzés, mert ahogy a videókat nézem, egyszerre játszanék is vele szívesen, meg nem is.

válasz erre

Santonio

3 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nem húzták sokáig az időt!

válasz erre

wegh

3 éve, 10 hónapja és 6 napja

Talán az első játék aminél van esély, hogy veszek külön DLC-t is. 4 órát beletettem, eddig nagyon bejön

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja