Itt az utolsó Lego Marvel Super Heroes 2 trailer

2017. november 14.
4.3181
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ezen a héten minden régióban elrajtolhat a legújabb Lego-játék, aminek alkalmából a Traveller's Tales csapata összedobott egy utolsó kedvcsinálót, hogy méltóképpen felhívják a figyelmet a legújabb szuperhős kalandra.
 

A Lego Marvel Super Heroes 2 részeként ugyanis a rajongók ismét a Marvel legtökösebb hőseivel indulhatnak neki a megpróbáltatásoknak, méghozzá egy közös ellenség, Kang the Conqueror ellen, aki időt és teret nem kímélve összelopkodta kedvenc városait és régiót egy Cronopolis nevű helyre, ahol a sötét középkortól kezdve, a vadnyugaton át Noir New Yorkig bezárólag mindent bejárhatunk majd.

A több mint 200 játszható karaktert felvonultató Lego Marvel Super Heroes 2 PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is elérhető vált a mai napon, de a dobozos változat megvásárlásával lehet, hogy várnotok kell pár napot.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Hellblade

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Valahogy sosem sikerült rájönnöm mi ezekben a Lego-s játékokban a jó..

válasz erre

totyak

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Itt aztán mindenki itt van, olyanok is, akiket fel sem ismerek

válasz erre
Lego Marvel Super Heroes 2
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaManiac profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaTuttu13 profiljaEspio profiljamarco profiljaBvektor profiljaturatur profiljagokuvsvegita profiljaYanez profilja