Itt az utolsó LEGO City Undercover trailer

2017. április 04.
3.5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amerikában már ma, Európában azonban csak pénteken érkezik, de még ezen a héten mindenhol felkerülhet a boltok polcaira a LEGO City Undercover, amely ezúttal a PC, PS4, Xbox One és Nintendo Switch platformokat hódítja meg magának.

Mivel a megjelenés itt van a nyakunkon, a nyitott világú GTA-nak csúfolt alkotáshoz a Warner és a TT Games bemutatták az utolsó hivatalos kedvcsinálót, aminek jóvoltából még egyszer és utoljára egy olyan látványos videót tekinthetünk meg, amely garantáltan mindenkit elvarázsol, aki rajong a nyitott világú akciójátékokért.

A LEGO City Undercover ugyanis ebbe a kategóriába sorolható majd, középpontjában Chase McCain-nel, egy tökös nyomozóval, akinek egyetlen célja, hogy fő- és mellékküldetések tucatjain átrobogva ráakadjon Rex Fury-ra, a város hírhedt bűnözőjére, és bármi áron levadássza őt.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

Nem rossz, de ha az egész LEGO lenne akkor jobban tetszene, mint a LEGO Movie játékban.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 3 hónapja és 9 napja

Nekem határozottan nem tetszik. De kíváncsi leszek a tesztre.

válasz erre

totyak

3 éve, 3 hónapja és 9 napja

Az mit jelent, hogy nyitott világú GTA-nak csúfolják? Mert a GTA nem nyitott világú? Ezt maximum Lego GTA-nak lehet csúfolni.
Egyébként nem tűnik ez rossznak, főleg, ha több Lego környezetbe is belecsöppenhetünk, nem csak a városi tér lesz. Márpedig a trailer alapján szerintem nem így lesz.

válasz erre
LEGO City Undercover
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja