Itt az első teljes Life is Strange 2 trailer, az első epizód már szeptemberben érkezik

2018. augusztus 21.
2.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Betartotta korábbi ígéreteit a Square Enix, akik a gamescom 2018 alkalmából bemutatták a Life is Strange 2 első teljes kedvcsinálóját, ami mellett rengeteg részlet is kiderült az új szereplőket és történetet felvonultató kaland folytatásáról.

A Dontnod Entertainment fejlesztésében készülődő új részben Sean és Daniel Diaz, egy testvérpáros történetét ismerhetjük majd meg, akik Washingtonban menekülnek a rendőrség elől azért, hogy hazatérhessenek Mexikóba, vagyis a sztori ismét nagy küzdelmekről szól, miközben a készítők megígérték, hogy egy újabb erőt is bevonnak a játékmenetbe, de hogy ez pontosan mi lesz, még nem derült ki.

Az viszont igen, hogy a Life is Strange 2 öt részre szabdalva érkezik meg, az első epizód pedig már szeptember 27-én beroboghat közénk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. A fejlesztők szerint nemsokára, talán még a kölni eseményekhez kapcsolódóan az első gameplay videót is bemutaják nekünk a játékról!

Nézd nagyban ezt a videót!



Life is Strange 2 első teljes kedvcsinálóját, ami mellett rengeteg részlet is kiderült az új szereplőket és történetet felvonultató kaland folytatásáról.'>
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 2 hónapja és 2 napja

Biztos nem állok neki az első réssz megjelenésekor. Vagy megvárom az egészet, vagy legalább a második epizódot, addigra talán az elsőt lefordítják. A Captain Spiritből egész sokat értettem angolul is, talán itt sem lenne gond, de én magyarul jobban szeretek játszani.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 2 hónapja és 2 napja

Most elgondolkodtam, hogy instant buy legyen a teljes évad vagy még várjak vele egy keveset... nehéz döntés.
De mindenképp kell a játék!

válasz erre
Life is Strange 2
12.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja