Itt az első Rage 2 gameplay trailer

2018. május 15.
3.6981
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogyan azt a Bethesda korábban megígérte, ma délután befutott közénk a Rage 2 első hivatalos gameplay trailere, melynek főleg a második fele igazán érdekes, hiszen in-game pillanatokat is láthatunk a játék őrült akcióiból.

A Rage 2 ugyanis elődjéhez hasonlóan egy Mad Max-szerű világban játszódik majd, ahol mindent alárendeltek a készítők az intenzív küzdelmeknek, valamint a hatalmas nyitott világnak is, miközben a sztoriról megtudtuk, hogy egyenesen 2185-be kalauzol minket, avagy a távoli jövőbe, amikor a Földet könyörtelen és vérszomjas bandák járják, a zsarnoki hatalom pedig könyörtelenül eltakarítja útjából a rebelliseket.

A játékban egy Walker nevű fickót alakítunk majd, aki a kietlen pusztaság utolsó Rangerjeként arra kényszerül, hogy elhagyja otthonát, és belevesse magátt ebbe a veszélyes világba annak érdekében, hogy szembeszegüljön a zsarnoki hatalommal, amihez nemcsak a megfelelő tagokat, hanem a szükséges eszközöket és technikákat is meg kell kaparintania majd.

A trailer mellé kapott hivatalos közlemény szerint a Rage 2 egy "AAAAAA" játék lesz, megjelenésére azonban csak 2019-ben számíthatunk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de a Bethesda gondoskodni fog arról, hogy az E3-on sokkal többet is megtudhassunk róla.

Amit még a csapat sajtóanyagából kiolvastunk, hogy lesznek fejleszthető fegyverek, különféle vezethető járművek, jármű alapú harcok és rengeteg frakció is. Izgalmasnak tűnik!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

sony1515

11 hónapja, 4 napja

a borderlands -ot semmi nem üti .... alig várom hogy valamit lásak belöle !!

válasz erre

WillThaWheel

11 hónapja, 4 napja

Lehet velem van a baj, de én alig láttam valamit az akcióból... A sok szikra, meg villogás meg biszem-baszom kitakarta a lényeget

válasz erre

Eltohn

11 hónapja, 4 napja

Rohadt **** játék lesz ez.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 5 napja

Ez volt az első anyag ami tetszett róla.

válasz erre

Hellblade

11 hónapja, 5 napja

Ha nem lennének benne ezek a Borderlands-os elemek,egész tűrhető lenne..

válasz erre
Rage 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljaDaevTheHun profiljaEAG1 profiljaWickedSick profiljaitalianman profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profilja