Itt az első Far Cry 5 trailer, megjelenés viszont csak jövőre!

2017. május 26.
4.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft a korábbi híreknek megfelelően ma bemutatta a Far Cry 5 első hivatalos kedvcsinálóját, amiből megtudtuk többek között, hogy az alkotás valóban a modern vadnyugaton játszódik majd, egészen pontosan Montanában, egy beteg és szerencsére fiktív vallási szektával a középpontban.

A Far Cry 5 ugyanis minden téren új megvilágításba helyezi a népszerű Far Cry-sorozatot, ezáltal Hope megyébe látogatva néhány beteg szektás megpróbálja megtéríteni az összes környéken élő, illetve környékre látogató embert, akik pedig nem akarnak behódolni, azokat kíméletlen módszerekkel bírják jobb belátásra.

A helyi lakosságnak azonban kezd elegük lenni a beteg fanatistákból, ezáltal ellenállást szerveznek, amelyhez mi is csatlakozhatunk annak érdekében, hogy főként a fegyverek szavát alkalmazva móresre tanítsuk ellenfeleinket, noha ez természetesen egyáltalán nem megy majd olyan könnyen, mint azt elsőre gondolnánk.

A csavaros sztoriban ismét rengeteg fegyvert bevethetünk majd, de lesznek járművek, quadok, repülők, autók, sőt mi több, az élményt kooperatív módban is megtapasztalhatjuk, de az egész alkotás elképesztő hangulatáról magatok is meggyőződhettek az alábbi kedvcsináló által.

Sőt mi több, érdemes megnézni az első trailer alatt felsorakoztatott többi filmecskét is, melyeken a sztori központi karakterei mutatkoznak be alaposabban - méghozzá az ellenállás oldaláról. A Far Cry 5 egyébiránt PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik, de idén már ne számítsunk rá, a Ubisoft ugyanis 2018. február 27-re ígérte a premiert.

Nézd nagyban ezt a videót!









Far Cry 5 első hivatalos kedvcsinálóját, amiből megtudtuk többek között, hogy az alkotás valóban a modern vadnyugaton játszódik majd, egészen pontosan Montanában, egy beteg és szerencsére fiktív vallási szektával a középpontban.'>
3 hozzászólás

miertkellettaregbevezetes

7 éve, 5 hónapja és 27 napja

Remélem lehet majd horgászni is..

válasz erre

Gólem

7 éve, 6 hónapja

Ez nagyon jó lett, bejön.

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja

A trailer egészen hangulatosra sikerült, nekem tetszik. A sztoriból nem tudom mit tudnak kihozni, az így elsőre sovány kicsit.

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja