Itt a Warcraft mozifilm első TV reklámja

2016. január 25.
3.7931
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megkapta első hivatalos televíziós reklámját a Duncan Jones rendezésében készülődő Warcraft mozifilm, amely első blikkre egészen vegyes érzelmeket keltett bennünk.

A látottak egy része ugyanis azonnal letaglózott minket, de akadtak azért egészen ZS-kategóriásnak tűnő pillanatok is az alábbi 30 másodperc során, ami összességében azért nem túl jó előjel az alkotás számára.

Mi viszont azért továbbra is optimisták maradunk, és reménykedünk abban, hogy a nívós gárdával elkészített művel minden a legnagyobb rendben lesz, miután június 10-én a mozikba kerül.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Imperator

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

A játékokkal nem játszottam, a film ígéretesnek tűnik, de nem hiszem hogy moziban nézem meg.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Szinte az egész film számítógépes technikával van megalkotva, ez szerintem sokat vesz el az értékéből. Ráadásul bizonyos helyeken nagyon látszik, hogy kilóg a lóláb. Pl. 6 másodpercnél, amikor megjelenik az ork (ork?), az brutál gagyin néz ki. Tudom, hogy egy fantasy témát nem nagyon lehet számítógép nélkül megcsinálni, de valahogy vihettek volna bele több életet.

válasz erre

Fáraó

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Engem maga a játék anno nem igazán kötött le, de így filmben nem lehet rossz, és ahogy látom elég látványos is lesz Ami persze mind CGI, de legalább a minőségi fajta

válasz erre

nefaria

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nekem nagyon tetszik...

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nanditos profiljaRyutheStaR profiljapetike737 profiljaElisorne profiljaREVO profiljaWarriorAutobot profilja1000feri profiljamarco profiljakadaj profilja