Itt a Saints Row Metro Double Pack, amivel mindenki csak jól jár

2016. január 28.
3.6491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon szeretné eladni videojátékait a Deep Silver, aminek köszönhetően egy újabb kihagyhatatlan csomagot jelentettek be a rajongók számára Saints Row Metro Double Pack címmel.

A mindössze 55 euróba - cirka 16 ezer forintba - kerülő pakk ugyanis négy nagyszerű videojátékot tartalmaz, ergo egyetlen cím áráért rögtön négy alkotáshoz férhetünk hozzá, amelyek a csomag címe alapján már kitalálható, hogy a Metro- és a Saints Row-sorozatokhoz köthetők.

Ennek megfelelően a pénzünkért cserébe megkapjuk majd a Metro 2033 és a Metro: Last Light felújított, újgenerációs változatait, de a pakk keretein belül a Saints Row 4: Elected-et és a Gat out of Hell mellékszálat is megtaláljuk majd. A kiadvány már elérhető a Steam kínálatában, de a PS Store-ra és az Xbox Live-ra is felkerült.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Nem tudom, hogy tényleg megéri e így. Kicsit meg vagyok lőve az árakkal, de azért ezek nem annyira új címek, nem biztos, hogy külön-külön nem lehetne megkapni őket durván 4 rongyért. És akkor nem feltétlen kell mellé olyat venni, ami esetleg nem érdekel. Ha csak Metro kell, akkor ezt veszi az ember, ha csak SR, akkor azt.

válasz erre

Imperator

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Nekem csak a 2. Metro hiányzik, bár a következő leárazáskor lehet beszerzem azt.

válasz erre

1000feri

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Jól hangzik

válasz erre
Metro: Redux
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljadrift3r91 profiljaturatur profiljaHellblade profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaManiac profiljamarco profilja