Itt a roadmap a Control kiegészítőihez, Alan Wake-hez kapcsolódó tartalom is jön

2019. szeptember 11.
7.2771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Remedy elég erős lineupot jelentett be, már ami a Control kiegészítő tartalmait érinti, ugyanis megérkezett az a roadmap, mely vázolja számunkra, miféle bővítményekre számíthatunk.

A sort a még ősszel berobbanó fotó mód kezdi, majd decemberben érkezik az újdonsült Expeditions mód. Ez kvázi az endgame tartalmat fogja jelenteni, avagy ez fog lehetőséget biztosítani rá, hogy a kampány befejeztével is legyen bőven mit tennünk még a Control világában.

Ezek ingyenesek lesznek, azonban jönnek fizetős tartalmak is. A 2020 elején érkező The Foundation sztori elemekkel bővíti ki a játékot, többek között megtudunk többet is a játék helyszínéül szolgáló Legöregebb Ház létrejöttéről. Első körben ez csak PS4-re jön, majd az exkluzivitás lejártát követően minden platformra megjelenik.

Végül, de nem utolsó sorban, itt van nekünk az AWE, ami kapcsán az az érdekes, hogy bizony látható rajta Alan Wake sziluettje, aki hasonló módon tartja a kezében az elemlámpát, mint a szóban forgó játék borítóján. Az AWE-ek azokat a jelenségeket jelentik, amik közül az egyik Bright Fallsban történt - igen, pontosan, az Alan Wake helyszínén, amire többször is van utalás a Control során.
Control kiegészítő tartalmait érinti, ugyanis megérkezett az a roadmap, mely vázolja számunkra, miféle bővítményekre számíthatunk.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 1 napja

Na elég komoly!
Akkor lehet majd egy GOTY is fog jönni?

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 1 napja

Az utolsó DLC után ki is próbálom majd! kacsintó smiley

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 1 napja

Izgalmasan hangzik!

válasz erre
Control
15.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja