Itt a My PlayStation, amivel böngészőből is elérhetjük PSN fiókunkat

2018. február 21.
1.1831
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb innovatív újdonságot jelentett be a PlayStation-felhasználóknak a Sony, akik My PlayStation név alatt elindítottak egy weboldalt, ahol mostantól böngészőn keresztül is kezelhetjük PlayStation Network fiókunkat.

A portál a mobilokra letölthető alkalmazás böngészős változataként indult, tehát ugyanazt tudja, mint az, vagyis lehetőségünk nyílik PSN profilunk szerkesztésére, cseveghetünk benne barátainkkal, de megnézhetjük az elért eredményeinket, sőt ismerőseinkét is.

Ha te is hasznosnak tartod a My PlayStation újdonságát, akkor IDE KATTINTVA máris kipróbálhatod, csak az adataidat kell megadnod és bent is vagy saját PSN fiókodban.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Én kipróbáltam, mióta lehet egyedi képet berakni avatárnak?
Mert ugye ha ezt szerkesztem a PS-en akkor az előre meghatározottakat adja csak.

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Sokkal jobban néz ki mint az eddigi.

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez már ráfért, a mostani nagyon béna.

válasz erre

totyak

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Én még az ősidőkben készítettem PSN fiókot, de most nem tudok belépni. Nekem úgy rémlik, hogy akkoriban nem is jelszót kért, hanem e-mailt, illetve felhasználó nevet. Ezek elvileg megvannak, de belépni nem tudok.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaManiac profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaMonyo profiljaBvektor profiljaDrThezeus profiljamovi profiljaImperator profilja