Itt a hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare trailer és az első infók

2016. május 02.
3.4811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután délelőtt kiszivárgott, az Activision már minden mindegy alapon hivatalosan is bemutatta az új Call of Duty első hivatalos trailerét.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy minden, amit eddig hallottunk a múltban, igaz volt, ezáltal az új rész a Call of Duty: Infinite Warfare címre hallgat, novemberben kerülhet fel a boltok polcaira, és igaz volt az a hír is, miszerint a Call of Duty: Modern Warfare Remastered társaságában érkezik.

Utóbbival kapcsolatban megerősítést nyert, hogy a játék teljes kampány módját megkapjuk vele, de a többjátékos mód eléggé meg lesz kurtítva, így ahhoz a premierkor csak 10 pályát érhetünk el, a többit pedig vélhetően később, talán DLC formájában kapjuk majd.

Szintén friss információ még, hogy a két Call of Duty több változatban is elérhető lesz! A 90 eurós Legacy Edition és a Digital Legacy Edition például tartalmazza majd az új játékot és a felújított változatot, és míg a Digital Deluxe Edition a 110 euróért cserébe a Season Pass-t is, addig a Legacy Pro Edition a 120 euróért cserébe még egy fémdobozt, a hivatalos zenéket és pár digitális extrát is felvonultat majd.

Bővebb részletekre később, az estére betervezett hivatalos bemutató során számíthatunk majd, noha annyit már most tudni a Call of Duty: Infinite Warfare kapcsán, hogy nagyon erős sztorival rendelkezik majd, a jövőben fog játszódni, és a hagyományos multiplayer mellett a zombi mód sem hiányzik belőle.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Ravor

6 éve, 12 napja

Na hát ez nálam nem nyert

válasz erre

totyak

6 éve, 18 napja

Az előző CoD hírnél minent leírtam, amit erről gondolok, most nem kopizom ide, ha érdekel valakit, olvasson vissza.

válasz erre

Excalibur

6 éve, 19 napja

Azért itt az árakon felkaptam a fejem: 90, 110, 120 euró!!! És majd karácsonyi akcióban megvehető lesz 75 euróért?? Nagyon drága.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 19 napja

Nem rossz, nem rossz, nekem elnyerte a bizalmam most.

válasz erre

muki

6 éve, 19 napja

Látványos trailer, így elsőre nagyon tetszik!

válasz erre

Santonio

6 éve, 19 napja

Az a 10 multi pálya nagyon kevés de nem baj, engem úgyis a single érdekel!

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja