Ismét milliós eladásokat jósolt a Capcom

2009. november 02.
1.8811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Miután kiderült, hogy a Capcom rendkívül sikeres üzleti félévet teljesített szeptember végével, nyilvánosságra hozta elvárásait a kiadás előtt álló sikervárományosaival szemben.

Jövőre is jut számukra sok milliós eladásokat produkáló cím, vélik az üzleti szakik a Capcom-nál, akik közel négymilliós fogyást prognosztizálnak világszinten a multiplatform Lost Planet 2 számára. Az Airtight Games külső szemszögű lövöldéjétől, a Dark Void-tól a Capcom, mint hivatalos kiadó, megközelítőleg másfél milliót vár el.

Itt tehát már jócskán szerényebb számokat jósolnak az illetékesek, de még ennél is disztingváltabb sikerre számíthat a tavasszal érkező Super Street Fighter IV, melyből a tervek szerint alig több, mint egymilliót szeretnének minimum értékesíteni globálisan. A Nintendo Wii exkluzív Resident Evil: The Darkside Chronicles esetében millió alatt (nyolcszázezer) számolnak, csakúgy, mint a Resident Evil 5: Alternative Edition-nél, amelyből az elvárásoknak megfelelően fél és negyedmillió kópia között (háromszázezer) kellene fogynia.

Ismét milliós eladásokat jósolt a Capcom - 1. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja