Ismét leépítések voltak a Raven Software kötelékében

2010. október 12.
1.8801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Raven Software stúdiója annak ellenére, hogy a tavalyi esztendőben kettő, idén pedig egy kiváló alkotást dobott a piacra, eléggé hadilábon áll, talán a válság hatására, talán valamiféle összeesküvés-elmélet miatt, ezt sajnos nem tudjuk, de közel egy év alatt már másodszor történik leépítés a csapaton belül, adta hírül a nagyvilág számára néhány külföldi hírforrás, így többek között például a Kotaku.

A magazinok értesülése szerint jelenleg akár 20-40 embert is utcára tehettek a Wolfenstein-t, és a Singularity-t is jegyző csapatból.

A Raven gárdája manapság túlzottan is csendes, így vagy komoly gondok vannak a stúdió falain belül - a kirúgásokból ítélve ez lehet a befutó ötlet -, vagy nagyon dolgoznak az új projekteken, lévén ezekben a pillanatokban semmiféle konkrétum nem áll rendelkezésünkre azzal kapcsolatban, hogy vajon milyen játékok munkálatain fáradoznak a srácok. Pletykák közül is mindössze egyetlen bukkant fel az elmúlt hónapokban, ami szerint a Call of Duty-sorozat legújabb epizódjához gyárthatnak majd pályacsomagokat a fejlesztők, de ez a szóbeszéd azóta sem került megerősítésre. Kíváncsian várjuk az első helyzetjelentéseket!
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ennyi embert kirúgni, az nagyon sok. Ebbe tönkre fog menni a cspat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja