Ismét csúszik a Might and Magic Heroes VI megjelenése

2011. augusztus 09.
2.8351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sötét napok járnak a Heroes-sorozat szerelmeseire, hiszen a széria hatodik tagját egyszer már elcsúsztatták az illetékesek a nyár elejéről szeptember hónapra, azonban azt hittük, hogy az volt az utolsó ilyen megmozdulás, az iskolakezdést követően pedig már kezünkbe vehetjük a játék dobozkáit.

A helyzet azonban az, hogy sajnos immáron biztosan nem, a UbiSoft legfrissebb sajtóanyagából ugyanis megtudtuk, hogy ismét jégre tették a projektet, így az csak október kellős közepén érkezhet meg a boltokba.

Természetesen van már pontos megjelenési dátumunk is, így már nyugodtan jegyezhetjük - természetesen egy óvatos kérdőjellel megtoldva -, hogy október 13-án várható a program európai premierje. Hogy miért kell további egy hónapot várniuk a fanatikusoknak? Erre sajnos még nem adott egyértelmű választ a UbiSoft, ugyanakkor a ború feledtetésére megerősítették, hogy augusztus 16-án ismét megnyitnak a béta szerverek, így aki szeretne, újabb tartalmakat - többek között például pályákat - is kipróbálhat majd a tesztek alkalmával. Október 13 tehát az új időpont, jegyezzük!
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 8 hónapja és 18 napja

Azt én is nagyon rem?lem. Még lnne jó lenne hogy nem rendeltem elő, most tombolnék...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 8 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja