Ismét csúszik a Gran Turismo 5 megjelenése, év vége lett az új célpont

2010. október 14.
2.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gran Turismo 5 és a Duke Nukem Forever között lassan már egyenlőségjelet lehetne húzni, a különbség csak annyi, hogy míg Duke Nukem kalandjainak megjelenésére már komoly esély van, addig a Gran Turismo 5 esetében ez nem mondható el, lévén a Sony gárdája a tegnap esti órákban bejelentette, hogy ismét csúszik a konzolos autószimulátorok egyik legjobbikaként számon tartott ötödik Gran Turismo, méghozzá minden egyes régióban, a megszokott indokkal a fedélzeten.

Így törődjünk bele abba, hogy a Polyphony szeretne biztos lenni a dolgában, és további időt kér a fejlesztési munkálatok befejezésére.

Ennek folyományaként a november elejére tervezett premiert elfelejthetjük, helyette pedig aktívan koncentrálhatunk az idei esztendő végére, lévén az illetékesek valamikor az ünnepek előtt kívánják a boltokba küldeni a játékot. Pontosabb időpontunk ezzel kapcsolatban nincs, de a Sony szerint még ebben a hónapban pontosítanak a Gran Turismo 5 megjelenési dátumán, ami reméljük már kőbe vésett darab lesz.
Gran Turismo 5 és a Duke Nukem Forever között lassan már egyenlőségjelet lehetne húzni, a különbség csak annyi, hogy míg Duke Nukem kalandjainak megjelenésére már komoly esély van, addig a Gran Turismo 5 esetében ez nem mondható el, lévén a Sony gárdája a tegnap esti órákban bejelentette, hogy ismét csúszik a konzolos autószimulátorok egyik legjobbikaként számon tartott ötödik Gran Turismo, méghozzá minden egyes régióban, a megszokott indokkal a fedélzeten.

Így törődjünk bele abba, hogy a Polyphony szeretne biztos lenni a dolgában, és további időt kér a fejlesztési munkálatok befejezésére.'>
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 7 napja

A cikkben benne van a megoldás is. Az ünnepek környékén kerül a boltokba. Vajon miért? Bár ez már kezd szánalmasba átcsapni egy pöttyet.

válasz erre

marco

14 éve, 8 hónapja és 7 napja

Vicc kategória.

válasz erre
Gran Turismo
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja