Ismét a Piranha Bytes kezébe kerülhet a Gothic franchise?

2011. április 13.
2.9611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gothic-sorozat neve három rész erejéig összeforrt a Piranha Bytes csapatának nevével, akik bár lehet, hogy nem a világ legjobb programozói, de még csak optimalizálni sem tudnak, ellenben olyan hangulattal tudták felruházni alkotásukat, amelyre senki más nem képes.

Ezt az állítást támasztja alá, hogy a széria negyedik epizódja, amit már a Spellbound fejlesztett, tulajdonképpen a legtöbb rajongó számára óriási csalódás volt. A mai napra virradóra azonban felcsillant a remény, hogy ismét jó kezekbe kerülhet a széria.

Egy rajongói oldal megkeresésére ugyanis interjúra adta a fejét a Piranha Bytes egyik alapítója, Mike Hoge, aki elárulta, hogy a jövőben ismét a Gothic-sorozaton fognak dolgozni. Tehát nem csak szeretnének vagy akarnak, ők azon fognak dolgozni! Mike álláspontja szerint első ízben a Risen 2-t szeretnék befejezni, aztán visszatérnek a Gothic-hoz. Hogy miért? Mert állítása szerint a nagy gondban levő JoWood-tól sikerült visszavásárolniuk a franchise jogait. Reméljük hamarosan hivatalos közlemény is megerősíti az elhangzottakat, addig kezeljük fenntartásokkal a történetet.
3 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 4 napja

És mégse lett olyan jó mint vártuk röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 napja

Végre ismét jó lesz a Gothic!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 23 napja

Tolják inkább a Risen2-t!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja