Ismét új írót kapott a Gears of War mozifilm

2018. november 29.
4.8761
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újfent jelentős változás történt a Gears of War mozifilm stábjában, hiába készül ugyanis a mű már 2016 óta, a Microsoft és a Universal most úgy döntött, hogy lecserélik a forgatókönyv íróját.

Ennek megfelelően az adaptáció történetét az Avatar 2-t jegyző Shane Salernótól F. Scott Frazier vette át, amivel kapcsolatban egyelőre nem tudjuk megítélni, hogy mennyire volt jó döntés, hiszen egyikük sem egy tapasztalatlan zöldfülű a filmiparban.

Frazier legismertebb munkája egyébiránt az xXx: Return of Xander Cage, és miközben jelenleg is a Mistborn: The Final Empire munkálatait végzi, a háttérben egy sor videojátékon dolgozott már, noha ezek mindössze olyan címek voltak, mint a Tetris Evolution, a Hot Wheels: Stunt Track Challenge vagy a Fairly Odd Parents: Breakin da Rules.

Hogy az íróváltás mennyire befolyásolja majd a Gears of War mozifilm megjelenését, azt egyelőre nem tudjuk, de mivel eddig sem igazán volt különösebb céldátum, ez aligha változtat a dolgokon.
4 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 5 napja

Ha a forgatókönyvírót cserélik le, akkor ha jól értem rendes forgatókönyv sincs, így még egy kocka sem fogott le a filmből.

válasz erre

Hellblade

8 hónapja, 1 hete

Felesleges film ez is..
Átlagos lövöldözős,semmitmondó karakterekkel,felejthető történettel..

válasz erre

muki

8 hónapja, 1 hete

Patrik94 írta:
Valaha tényleg elkészül ez a film?
Ha olyan lesz mint az AC film, akkor remélem nem.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 1 hete

Valaha tényleg elkészül ez a film?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljagery1113 profiljaHellblade profiljababem profiljaWarriorAutobot profiljamarco profilja