Ismét napi egymillió játékosa van a Destiny 2-nek

2019. június 17.
3.5661
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Destiny 2 szekere ismét meglódulni látszik, ugyanis amióta elrajtolt a Season of Opulence névre hallgató évad, szakított a Bungie az Activisionnel, valamint bejelentették a játék jövőbeni terveit, azóta ismét sokan nyúzzák a szóban forgó looter-shootert.

A játékosszám egymillióra rúg PC-n, Xbox One-on és PS4-en összesítve. 963 ezren tolják a PvE kontentet, 472 ezren a Crucible-ben próbálnak szerencsét, 319 ezer felhasználó a Gambittel üti el az idejét, 139 ezer játékos pedig a raidekben találta meg a számításait.

Értelemszerűen rengetegen többfajta aktivitást is végeznek, az elmúlt egy hétben pedig meglehetősen konzisztensek voltak ezek a mutatók, így nem csak egy egyszeri fellendülésről beszélhetünk. Összehasonlításképp említjük, hogy 2018 végére hatmillió havi játékossal büszkélkedhetett a Destiny 2, így nem kizárt, hogy hamarosan ismét felvirágzik a cím.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

muki

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem hittem hogy valaha még helyre áll!

válasz erre

Vidoros

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Aztamindenit! Visszafejlődött a játék normális szintre?

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaImperator profiljarDAVE profiljaDav2377 profiljaXelosz profiljawazko profilja