Ismét nagyon beteg karácsonyi event indult a Killing Floor 2-ben

2018. december 05.
8.6851
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tripwire Interactive csapatától megszoktuk, hogy minden évben valami beteg eventtel köszöntik a karácsonyt a Killing Floor 2-ben, és nincs ez másként idén sem.

A mai nappal ugyanis elrajtolt a Twisted Christmas: Season's Beatings névre keresztelt esemény, melyben megjelenik többek között Badass Santa - avagy kábé az anti-Mikulás -, akit egy ismert hollywoodi színész, Gary Busy szinkronizált, és azon túl, hogy átvehetjük felette az irányítást, akár négy új fegyvert is a kezünkbe vehetünk a zombimészárláshoz.

Ezek között a szokásos tűzoltófejsze mellett találunk többek között egy M32-es rakétavetőt is, tehát a változatos és brutális küzdelmek már most garantáltak, de inkább nézd meg magad mindezt az alábbi videón, vagy próbáld ki a játékban, hiszen az event már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Marduk

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Szóval vis****akták az M32-t. Akkor a közösség hisztije működött, annak ellenére, hogy a Seeker 6 ugyanazt csinálja, csak okosabban...

válasz erre
Killing Floor 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profilja