Ismét nagy leépítések várhatók a Daybreak Game Company kötelékében

2019. október 14.
5.4401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre bizonytalanabbak vagyunk abban, hogy sikerül-e visszakormányozni a szakadék széléről a Daybreak Game Company csapatát, a Planetside 2 vagy a H1Z1 fejlesztőinél ugyanis újabb leépítés került kilátásba.

Ez önmagában még talán nem lenne nagy gond, azonban tavaly óta már a harmadik ilyen leépítésre került sor, noha maga a csapat kifejezetten optimista a jövőre nézve, hiszen közleményük szerint éppen azért építenek most le, hogy ezzel biztosítsák a jövőbeni terveiket, merthogy nemcsak a már megjelent alkotásaikat szeretnék támogatni, hanem újdonságokat is készítenének.

Konkrétumokról természetesen továbbra sem beszéltek a Daybreak Game Company háza táján, így félő, hogy egyáltalán maradt-e még munkaerő a csapat berkein belül, olyan sok embert menesztettek már a korábbi leépítések során is.
H1Z1 fejlesztőinél ugyanis újabb leépítés került kilátásba.'>
3 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 10 hónapja és 25 napja

Ha nem megy, nem kell erőltetni.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 10 hónapja és 25 napja

Ha csak ülnek a seggükön, ne csodálkozzanak... Elment mellettük mindenki, pedig a H1Z1 ígéretes volt. Csak hát fél évtizedig hagyni valamit early accessben nem a legjobb ötlet.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 10 hónapja és 25 napja

Pedig a Planetside 2 de rohadt jó volt. Nincsenek megrendeléseik gondolom, és ezért haldokolnak. Ha nincs meló, nincs pénz.

válasz erre
H1Z1
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja