Ismét megmutatta magát az Assassin's Creed alkotójának őskori videojátéka

2017. április 21.
3.1991
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy ideje már nem hallottunk szinte semmit sem Patrice Desilets, az Assassin's Creed egykori alkotójának legújabb játékáról, azonban a Ubisofttól erőszakkal eltávolított fejlesztő a minap bemutatott róla egy újabb trailert, valamint közölt róla pár információt is.
 

Minderre a Reboot Develop 2017 alkalmából került sor, ahol emberünk bejelentette, hogy az Ancestors: The Humankind Odyssey című alkotás már nem epizodikus, hanem egy teljes játékként érkezik, és bár játszható formában van, egyelőre még nem áll készen a megjelenésre, sőt erre nem is a közeli jövőben számíthatunk.

Az alkotó kiemelte, hogy még mindig egy külső nézetes akció-kalandot tervez, amely időszámításunk előtt 10 millió környékén, az őskorban, az emberiség hajnalán játszódna, középpontban nagyon komoly erőforrás-menedzsmenttel, túlélő elemekkel, és bár azt még nem tudni, hogy a kannibalizmus megjelenik-e a játékban - lévén akkortájt ez nem volt olyan meglepő, mint manapság -, túl sok harcra azonban nem kell számítanunk benne, kardcsatákra pedig nyilván egyáltalán nem.

A játékon egyébiránt nemcsak Patrice Desilets az egyetlen ismert fejlesztő, az Ancestors: The Humankind Odyssey karaktereit ugyanis például az az animátor készíti, aki korábban az Assassin's Creed Ezióját, és a Prince of Persia Hercegét is megalkotta.

Megtudtuk még, hogy az alkotás egy jelentős része Afrikában játszódik majd, de a világ sokkal nagyobb és változatosabb lesz, így falak nélkül fedezhetünk fel benne mindent. A programot jelenleg 32 fő fejleszti, az alkotó célja pedig, hogy minél több női programozó is részt vegyen a munkában, ami fontos az emberiség történetének objektív bemutatásához.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ez egy nagyon jó, egyedi ötletnek tűnik. Kérdés csak az, hogy mit lehet majd csinálni benne.

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem lesz rossz, bár látni szeretnék már valami valós játékmenetet is...

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Eddig tetszik.

válasz erre

rDAVE

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

"minél több női programozó is részt vegyen a munkában, ami fontos az emberiség történetének objektív bemutatásához"
Elég kevés az összefüggés, de attól még helyes, hogy minél többen legyenek.

válasz erre
Ancestors: The Humankind Odyssey
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljamarco profiljagery1113 profiljaHellblade profilja