Ismét ingyen letölthető a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

2016. augusztus 03.
4.4071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár néhány hónappal ezelőtt már kapott egy ingyen letölthető trial változatot a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2, azonban az Electronic Arts munkatársai gondoltak egy merészet, így a nagy nyári melegre való tekintettel, illetve az eladások felturbózásának érdekében ismét elérhetővé tették azt a rajongók számára.

Ennek köszönhetően PS4-re és Xbox One-ra már elérhető az a változat, aminek részeként az indítást követően 10 óráig minden más egyéb korlátozás nélkül élvezhetjük a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 élményét, de a PC-s rajongóknak sem kell aggódniuk, augusztus 16-án ugyanis ők is csatlakozhatnak majd az ingyenes trial élményéhez.

Az akcióval párhuzamosan egyébiránt az EA 50 százalékkal leárazta a játék digitális változatait, így amennyiben 10 óra után csillapíthatatlan szerelembe estél a zombik és a növények háborúját bemutató akciójátékba, akkor féláron be is szerezheted azt a hónap végéig, ameddig a trial is elérhető lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

2 éve, 11 hónapja és 12 napja

Az ilyenekkel úgy vagyok, hogy több a nyűg, mint az a 10 óra, amit játszhatok. Egyébként a 10 óra az a tiszta játékot jelenti, vagy letöltöm, elindítom és onnan ketyeg, ha játszom vele, ha nem?

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 11 hónapja és 12 napja

Az első rész bőven elég!
Meg van Humble Bundle-ból PC-re és ingyen PS4-re.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 11 hónapja és 12 napja

10 óra játékért biztos nem teszem fel....

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 11 hónapja és 12 napja

Kell a francnak.

válasz erre
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profilja