Ismét ingyen játszható lesz a hétvégén a Ghost Recon Wildlands

2018. szeptember 19.
5.8481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Operations & Maintenance frissítés megjelenése mellett a Ubisoft bejelentette, hogy újabb ingyenes hétvégét szerveztek a Ghost Recon Wildlands kapcsán, aminek jóvoltából ismét mindenki szabadon ismerkedhet a játékkal - immáron az újabb tartalmak társaságában.
 

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a Ghost Recon Wildlands ingyenes hétvégéje már holnap délelőtt elrajtol PC-n, PS4-en és Xbox One-on is, de míg a számítógépes tábor csak szeptember 23-ig élvezheti a mókát, addig a konzolosok szeptember 24-ig, azaz hétfő estig háborúzhatnak majd szabadon.

Ha esetleg nagyon megtetszene a játék, a Ubisoft bejelentette, hogy az ingyenes hétvége alkalmából 60 százalékkal leakciózzák a Ghost Recon Wildlands digitális példányait, de a Gold és az Ultimate kiadások is kedvezményesen lesznek beszerezhetők, így PC-re 30-, konzolokra 40 százalékkal olcsóbban.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 5 napja

Akkor itt az ideje hogy kipróbáljam!

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 5 napja

Hű!Ez király!

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
12.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

szedmond01 profilja adambalonyi profiljaGargameth profiljamarco profiljaMarduk profiljaBvektor profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljaretePceldaK profiljaadriano profiljagery1113 profiljaWotahMelon profilja