Ismét elárasztották a GTA 6-os pletykák a Redditet, a múltba repít vissza minket a játék

2019. július 01.
5.4821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden eddiginél nagyobb szivárgás látott napvilágot a GTA 6 kapcsán a Redditen, aminek köszönhetően megtudtuk, hogy a játék már 2012 óta készül Project Americas munkacímmel, de igazán nagy figyelmet csak a Red Dead Redemption 2 befejezése óta kap.

Ennek megfelelően megjelenését csak PS5-re és Xbox Scarlettre várhatjuk, és bár központi helyszíne Vice City lesz, azonban megjárjuk majd néhány küldetés erejéig Rio de Janeirót, Liberty City-t, sőt még Kuba is szerepet kap benne valamilyen szinten, azonban az előző résszel ellentétben itt csak egyetlen főhőst alakíthatunk, aki néhány korábbi szóbeszéddel szemben nem nő, hanem férfi lesz.

Érdekesség, hogy a játék nem a modern időkben játszódik majd, hanem a hetvenes-nyolcvanas években, de nem törekszik majd olyan realizmusra, mint a Red Dead Redemption 2. A főhősünk egyébiránt Ricardo, egy drogbáró lesz, tehát ismét minden a kábítószerről szól majd, miközben nagy szerepet kap benne az időjárás, ezáltal akár még hurrikánokat is átélhetünk a küldetések között.

A GTA 6 a Rockstar egyik központi projektje jelenleg, de megjelenési dátumról még csak közvetetten sem hallottunk a pletykából, lévén a játék egyelőre pre-alfa stádiumban van.
megtudtuk, hogy a játék már 2012 óta készül Project Americas munkacímmel, de igazán nagy figyelmet csak a Red Dead Redemption 2 befejezése óta kap.'>
6 hozzászólás

RyutheStaR

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ha igaz a pletyka tuti vétel. Egy újra dolgozott Vice Citynek nagyon tudnék örülni, annak volt a legjobb hangulata.

válasz erre

totyak

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Meglepne, ha nem jönne a mostani generációra, óriási piac. 2020-2021 környékén megkapjuk, csak az a logikus. A többi nem érdekel, bármi lesz, szeretni fogom. Aki mindig finnyáskodik, hogy ez nem jó, az nem jó, ne játsszon GTA-t. Mindenkinek úgy sem lesz jó.

válasz erre

Gólem

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Pre-alfa? meglepett smiley Ne szopassatok, lassan már kész kéne legyen! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Így legyen, ez rohadt jól hangzik! mosolygó smiley

válasz erre

muki

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Csak jönne már.... mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ez nagyon jók hangzik, már várom a bejelentést. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja