Ismét él a Winter Wonderland event az Overwatch-ban, legendás skineket húzhatunk be

2021. december 17.
45.5931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Overwatch szezonális eseménye, a Winter Wonderland már elrajtolt, és új kozmetikumokat hozott, amelyeket loot boxokkal, heti kihívásokkal és egy új Brawllal, a Freezethaw Eliminationnel lehet behúzni.

Az esemény 2022. január 6-ig érhető el. Az új Brawl 4v4 alapon megy, és a játékosokat kieséskor fagyasztják le. A csapattársak kiolvaszthatják egymást, és az első csapat, amelyik mindenkit lefagyaszt, nyer. Orisa, Genji, D.Va, Baptiste és Wrecking Ball mind új legendás skineket kapnak, míg Tracer, Symmetra és Brigitte új Epic skineket kapnak, amelyeket a heti kihívásokban lehet megszerezni.

A korábbi Winter Wonderland események kozmetikumai is megvásárolhatók kedvezményesen, így ha még hiányzik valami a gyűjteményedből, most itt az ideje, hogy beszerezd. Van egy kedvcsinálónk is, ha erre van szükséged:

Nézd nagyban ezt a videót!



Overwatch szezonális eseménye, a Winter Wonderland már elrajtolt, és új kozmetikumokat hozott, amelyeket loot boxokkal, heti kihívásokkal és egy új Brawllal, a Freezethaw Eliminationnel lehet behúzni.'>
2 hozzászólás

muki

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Nagyon lecsengett már ez a játék...

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Kiváncsi lennék mennyien játszanak még vele..

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja