Iron Man 2: A Lamb of God is zúz majd a háttérben

2010. február 04.
1.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Metalt bírod? Ha igen, akkor azért, ha nem akkor meg azért lehet örömhír számodra az idei nyáron érkező Iron Man 2-höz csatolt friss bejelentés, amelyből kiderült, hogy a mozivásznon visszatérő "vasember" videojátékos kivetüléséhez, egy a metal világában méltán népszerű és elismert metalcore banda, avagy a Lamb of God is készít exkluzív tartalmakat.

Mivel egy zenekarról beszélünk, természetesen ezek igazi húzós és zúzós metal tételek lesznek, amelyek kompromisszumok nélkül arra készülnek, hogy a nagy pusztítást monitorainkra varázsoló alkotást, audió formában is megtámogassák.

A játék valamikor az idei nyáron kerül a boltok polcaira, az azonos című mozifilmmel egy időben, és az illetékesek rengeteg újdonságot - például porig rombolható környezetet - illetve az első epizódhoz képest egyértelmű fejlődést ígértek, ami elkel a projekt esetében, mivel az első rész csúnyán leszerepelt. És, hogy miért olyan nagy szám a Lamb of God szerepeltetése a játékban? Nos, a zenekarról tudni kell, hogy a nagy grunge korszak kellős közepén, 1994-ben alakultak, még Burn the Priest néven, mikor is érdekes, leginkább death metalra hasonlító zenei remeket alkottak, egy lemezig jutottak, ám jobbnak látták a stílus- és névváltást, így lettek 1999-nem Lamb of God. Ekkor már megjelentek muzsikájukban a core elemek, és kétség kívül nagy szerepük volt abban, hogy a Nirvana és társai által elkorcsosított zeneiparba ismét helyet kapjon a metal zene, majd az ezredforduló után újult erővel és hangzással térhessen vissza. A Lamb of God még mindig napjaink egyik legkiválóbb és legenergikusabb metalcore csapata, így zenéjüket - soha ki nem adott dalokról beszélünk, direkt a játékhoz írnak új nótákat - beleszőni az Iron Man 2 pusztításába, egyenesen főnyereménynek számít. Rajtuk biztos nem fog múlni!
Iron Man 2-höz csatolt friss bejelentés, amelyből kiderült, hogy a mozivásznon visszatérő "vasember" videojátékos kivetüléséhez, egy a metal világában méltán népszerű és elismert metalcore banda, avagy a Lamb of God is készít exkluzív tartalmakat.'>
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Nem a Nirvana és társai korcsosították el a zeneipart, hanem a kiadók. Kurt meg nem volt celebnek való, nagy kár, hogy befutottak. Beteges rajongók áradata és egy hülye ku.va halálba hajszolta.

válasz erre

Shade

15 éve, 5 hónapja és 7 napja

Mia fene. Azért ilye-t én egy komoly játékba tennék nem egy ilyen (elcseszett" film alapján készített játékba. Még nemvolt olyan játék ami jó volt és film alapján volt. Szerintem.

válasz erre
Iron Man 2
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja