Iron Grip: Warlord: The Winter Offensive demó érkezett

2008. december 29.
3.3921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még Karácsony előtt híreztünk az Iron Grip: Warlord egy rajongóknak szánt ünnepi kiegészítéséről, amely a The Winter Offensive névre lett keresztelve.

A kiegészítő minden olyan játékosnak ingyenes volt, aki megvette az alapjátékot, magyarán nevezhetjük egy nemes gesztusnak vagy ajándéknak is a fejlesztő uraktól. Viszont a nagy ünnepi forgatagban elterelték a tekintetünket a bejgli hadak és megfeledkeztünk egy fontos momentumról.

Bizony-bizony ez a kiegészítőnek a demója lenne, ami ha megkésve ugyan, de most mindenki rendelkezésére áll. Az expanzió kipróbáláshoz nem kell mást tenned, mint letölteni a lenti linken elérhető állományt, majd egy telepítés és regisztráció után indulhat is a játék. Az alap Iron Grip: Warlord-hoz képest a kiegészítésben több új fícsör is megtalálható, új egységek, fegyverek is többek között, de a téli illetve ünnepi mivolta miatt találkozhatunk benne Mikulásokkal is akár, akik bebizonyítják, hogy ők is legények a csatatéren.

Aki még nem próbálta ezt a remek játékot, most megteheti, legalábbis a kipróbálható verzió keretein belül, ha pedig az alapjátékra fáj a fogad, keresd meg az Iron Grip: Warlord hivatalos honlapját, ahol néhány dollár ellenében letöltheted.

Iron Grip: Warlord: The Winter Offensive demó
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 17 napja

ir a kodokat

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja