Iron Grip: Warlord: Téli offenzíva

2008. december 24.
6.5831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem is olyan régen számoltunk be az Iron Grip: Warlord fejlesztőcsapatának karácsonyi ajándékáról, ami egy ingyenes kiegészítő lesz mindazoknak, akik megvásárolták az alapjátékot.

A Winter Offensive névre keresztelt expanzió elviekben már birtokba vehető és ajánlatos mindazoknak, akik szeretik a multiplayer FPS játékokat, amikben a lényeg a hatalmas kaszabolás mellett más apróságokra is koncentrálódik, mint például az RTS irányítás vagy éppen az RPG elemek.

A friss kiegészítőben a fejlesztők elsütöttek jó pár apróságot, úgy, mint új egységek, új pályák, kooperatív mód, RTS nézetes építkezés és ezeken kívül még számtalan hasznos és kevésbé hasznos dolgot. Magáról a kiegészítőről kaptunk egy trailert, aminek a megtekintése ajánlott, hiszen láthatunk benne Télapó harctól kezdve, Mikulás sapkás tankokat is, szóval igazi karácsonyi háborúzás lesz, Iron Grip módra.

A fejlesztő srácok ezzel az expanzióval kívánnak minden rajongónak Boldog Karácsonyt, szóval ha már megvan az alapjáték, köszönjük meg annyival, hogy letöltjük az ingyenes kiegészítőt és Télapó jelmezbe bújva felmegyünk egy kis csatára valamelyik szerverre...

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja