Iron Man VR demó érkezhet hamarosan

2020. március 11.
14.2821
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A PSN Releases névre hallgató Twitter bot ismételten lecsapott: a különféle régiókban PSN-re feltöltött cuccokat figyelő bot kiszúrt egy Iron Man VR demót, úgyhogy lehet készülődni a kipróbálható verzióra.

A japán és úgy en bloc az ázsiai PSN kínálatokba került fel az Iron Man VR demója, de egyelőre nemigen rendelkezünk különösebben konkrét infókkal. Az biztos, hogy a játék május 15-én érkezik, szóval valamivel előtte érkezhet a próbaverzió. Reméljük, minél előbb!

Azt sem nagyon tudni, hogy mennyire tartalmas demóval fogunk szemben állni, azonban a PlayStation VR tulajdonosok számára így is nagyszerű hír, hogy tehetnek majd egy-két kört Tony Stark ikonikus páncélzatában a játék premierjét megelőzően.

Érdekesség egyébként, hogy a PSN Releases Twitter fiókját felfüggesztették az eset után nem sokkal, de a Comicbook.com munkatársai így is feljegyezték a legfontosabb infókat.
1 hozzászólás

zender

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Jó lesz hogy ki lehet próbálni, csak kár, hogy a játék összességét (hosszúság, összetettség) nem igazán lehet felmérni egy limitált demóban.

válasz erre
Iron Man VR
12.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profilja