Írisz-elemzéssel felvértezve érkezik a FiDELYS okosóra

2014. július 03.
3.0951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okosórák piacát megnézve egyelőre csak a rengeteg próbálkozás tűnhet fel, domináns gyártóval és termékkel még messze nem találkoztunk, ez pedig azt is jelenti, hogy a kisebb gyártóknak is van esélyük a nagyobb szelet megragadására.

Ezt sokak szerint ki is használják, melyre a legjobb példát a szinte hetente érkező korrekt megoldások szolgáltatják. Ebbe a sorba állt be a FiDELYS is, mely a jól ismert indiegogo-ról indult, hamarosan pedig fényes jövőt futhat be.

A klasszikus forma már előnyt jelent az otromba megoldásokkal szemben, a tudása pedig csak hab a tortán. Kezdjük is a legfontosabb előnnyel, ami nem lenne más, mint az írisz-azonosítás. Ezt a beépített kamera végzi, melynek segítségével feloldhatjuk a telefonunkat, valamint a különféle weboldalakon is beléphetünk a saját fiókunkba. Hasonló funkciók kerültek bele nemrég a legnépszerűbb mobil-rendszerekbe, ott azonban az ujjlenyomat és a jelszómenedzsment végzi ezeket a feladatokat.

Írisz-elemzéssel felvértezve érkezik a FiDELYS okosóra - 2. kép

Ezen kívül természetesen megjelennek a beérkező üzenetek és hívások, kezelhetjük a zenelejátszónkat, valamint néhány fitnesz-funkció is beépítésre került. Az elegáns formával kiegészülve nagyon sikeres lehet ez a termék, ráadásul az ára sem túl sok, hiszen 200 dolláros (46 00 Ft) áron lehet előrendelni, végül pedig 250 dollár (57 000 Ft) lesz az ára, átvenni pedig az ígéretek szerint jövő áprilisban lehet.
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja

Ha már kocka vagyok, akkor ennyi pénzből inkább konzolt vennék.

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja

Beépitett Gps , együttműködés sok futo appal 8-10 óra üzemidő kéne bele és vevő lennék rá.
Pulzusmérés csuklon még dobna a feelingen.

válasz erre

warpraySTR

10 éve, 7 hónapja

nagyon csufin néz ki szegény meglepett smiley

válasz erre

gokuvsvegita

10 éve, 7 hónapja

Nekem felesleges lenne. Ebből a pénzből inkább mást vennék.röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja