IPS technológiát használ a BenQ játékra is megfelelő monitorja

2014. augusztus 29.
1.5581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A BenQ régóta az egyik legnagyobb gamer monitor gyártó vállalat, ráadásul az eSport felé is nagy mértékben nyitnak, hiszen több neves rendezvény főtámogatói között találjuk őket.

A játékosoknak szánt monitorok piacán azonban a legtöbb megoldás még TN panelre épül, melyet örömmel hurrognak le az IPS modellek hívei. Azt azonban kevesen tudják, hogy az IPS panelekből egyelőre még nem igazán tudják kihozni a gyártók azt, amit egy TN-típusból, de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálkoznának vele.

Ennek remek példája a BenQ GW2765HT, mely egy 27 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkező multimédiás monitor. A képernyő felbontását 2560 x 1440 pixelre lőtte be a gyártó, betekintési szöge pedig 178 fokos. Persze továbbra sem kell 1ms-os válaszidőre számítani, de azért a 4ms-os GTG válaszidőre sem panaszkodhatunk, a 60Hz-es frissítési ráta pedig átlagosnak mondható. A beépített hangszóró mellett találunk majd D-SUB, DVI, DisplayPort és HDMI kimeneteket is a monitoron, mely nemrég startolt Európában, méghozzá átszámítva 140 000 Ft körül.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 27 napja

Kétségtelen, hogy az IPS sokkal szebb, csak sokkal drágább is. Ez olyan, mint a HDD-SSD csata. Valamit be kell áldozni. Vagy a pénzt, vagy a minőséget.

válasz erre

fantis6

10 éve, 4 hónapja és 27 napja

kicsit borsos ára van, ennyiért koplekt gépet veszek ami nem is lesz annyira rossz röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja