iPod Nano konkurens Samsung MP3-lejátszó

2006. február 24.
3.2421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A dél-koreai Samsung elektronikai konszern a tegnapi napon bejelentette legújabb hordozható 2 illetve 4 Gb-os tárolókapacitással érkező digitális zenelejátszóját, amely méreteiben hasonlatos az Apple Nano-jához.

Az YP-Z5 42x89x11 milliméteres paraméterekkel rendelkezik, és 1,8 hüvelykes színes kijelzővel szállítja azt a gyártó. A lejátszó kezeli az audioformátumok közül az MP3, WMA illetve WAV fájlokat, illetve alkalmas a JPEG képi állományok megjelenítésére is.

Ezen kívül támogatja még a hordozható lejátszó a Microsoft által kifejlesztett Janus, szerzői jogokat védő DRM-szoftvert is, amellyel lehetővé válik például az olyan online boltokból való letöltés.

Az MP3-lejátszó USB-csatlakozón keresztül kommunikál a számítógépekkel, és a gyártó adatai szerint a készülék akkumulátora 35 órai működéshez elegendő energiát biztosít. A Samsung képviselői elmondták, hogy az YP-Z5-ös modellek márciustól már kaphatóak lesznek a kereskedelmi forgalomban is, melyeket 229 (2 Gb) illetve 279 eurós (4 Gb) árakon lehet majd megvásárolni.

Kapcsolódó linkek:
Samsung Corporation
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja