IPod-külsejű PC

2006. február 26.
1.6581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Logisys nevű cég egy olyan számítógépes házat csatolt eddigi kínálatához ePod Soho néven, amelynek előoldala kísértetiesen hasonlít az Apple iPod hordozható zenelejátszóra.

Az eszköznek már az elnevezése is utal arra, hogy az előoldal és egyes kezelőgombok formatervezése korántsem véletlen. A számítógépházakat és perifériákat gyártó cégnek nem ez az egyetlen különleges kivitelezésű terméke; létezik például egy tiszta kék akril házuk, illetve egy Volkswagen bogárra emlékeztető optikai egerük is.

Az ePod Soho egyelőre csak a gyártó weboldalán jelent meg, de kiskereskedelmi forgalomban még nem kapható. A Logisys részéről a sajátos kivitelből adódó esetleges problémák ügyében csupán annyit nyilatkoztak, hogy ezidáig nem vették föl a kapcsolatot az Apple-el.

Az Apple közismert arról, hogy gyakran folyamodik jogi eszközökhöz azokkal szemben, akik számítógépeit, vagy hordozható lejátszóit másolják. Kérdés azonban, hogy hogyan reagálnak egy PC-re, amelyik nem valamelyik iMac-et, hanem ehelyett az iPod zenelejátszót utánozza. A cég részéről egyelőre nem kommentálták a hírt.

Kapcsolódó linkek:
Logisys Computer Inc.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 25 napja

Elég furcsán néz ki. Kis plexis oldallappal még több előrendelés lett volna nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja